OM LTL SPROGSKOLE

Her hos LTL Sprogskole tror vi på styrken ved fællesskab.

Du kommer ikke kun til at lære et nyt sprog hos os, du bliver en del af en familie af sprogentusiaster, der støtter og inspirerer hinanden hele vejen igennem. 

VORES REJSE

September 2007
LTL GRUNDLÆGGES AF Andreas Laimbock
Planen var først at kalde det “Spaghetti Kinesisk”, men heldigvis overtalte en ven med mere markedsføringserfaring ham til at bruge LTL (Live The Language) i stedet. 
Januar 2008


Tina bliver vores første studieleder
Efter selv at have arbejdet i fire år som kinesiskunderviser besluttede Tina sig for at tage udfordringen op og hjælpe med at etablere LTLs hold af kinesiske undervisere. 
April 2009

Vores første Ltl skole i beijing
Efter fem måneders byggeri og endeløse diskussioner med alle mulige folk kunne vi endelig flytte ind i vores første hjem i april 2009 i hjertet af Beijing. 
juni 2009vores første værtsfamilieopholdFra starten havde LTL som mål at skabe et læringsmiljø for studerende,der vil lære kinesisk så hurtigt som muligt med mulighed for fordybelse. Således blev muligheden for at bo ved en værtsfamilie født. 
januar 2010 Vores kinesiske fordybelsesprogram bliver tilVi har altid vidst at for at opnå hurtig udvikling i de studerendes sprogfærdigheder, måtte vi få dem til ikke kun at tale kinesisk i skolen, men også udenfor. Så vi drog til Chengde. 
maj 2010

Vores første studerende i chengdeDen 25. maj 2010 tog vores første studerende til Chengde for at studere og bo ved en værtsfamilie. Vi har nogle sjove historier om dengang! Kom til LTL og find ud af hvad de drejer sig om. 
juni 2011

Tid til at udvide vores skolerVi var begyndt at løbe tør for undervisningslokaler, så vi var nødt til at bygge en udvidelse af skolen på 19. etage af den samme bygning med yderligere seks lokaler. Det var det værd. 
September 2011

Vores første praktikantVi indså at mange af vores studerende ikke kun ville lære kinesisk, de ville også have arbejdserfaring i Kina. Så det gjorde vi noget ved og startede vores praktikantprogram. 
november 2011

ZHongwen tilslutter sig lTLZhongwen har altid troet på at Mandarin var hendes skæbne. Det gjorde hendes forældre også, og gav hende navnet 仲文 (Zhongwen), hvilket udtales på samme måde som 中文. 
September 2012

alex tilslutter sig ltlAlex kom til LTL som studierådgiver i 2012. Dengang planlagde han alle fuldtidsprogrammer for studerende ved LTL Beijing og Chengde. Han bor stadig i Kina. 
december 2012

første sabbatårsprogram
Luke var den første til at studere kinesisk i hele sit sabbatår med LTL. Han startede som komplet begynder, og vi hjalp ham til HSK6 gennem et år som studerende ved LTL mens han boede ved en værtsfamilie. 
maj 2013

vores første delte lejligheder
Vi begyndte at tilbyde delte lejligheder som en boligtype i Beijing. De studerende har fuldt privatliv, mens de deler en lejlighed med kinesiske roommates. Lejlighederne er beliggende i en meget kinesisk del af Beijing. 
maj 2014

Ny Beijing skole åbner
Som vores omdømme voksede, begyndte vi endnu engang at løbe tør for plads, og havde brug for større skolefaciliteter. Vi var heldige at vi var i stand til at købe en lokation før priserne løb løbsk!
April 2016

ltl shanghai åbnerOver årene var vi flere gange blevet spurgt om vi kunne tilbyde kinesiskundervisning i Shanghai. Som sædvanligt gjorde vi noget ved det. Ikke lang tid efter åbnede vores skole.
januar 2017

første multiby-studerende
Med tre skoler i Shanghai, Beijing og Chengde besluttede vi at tilbyde et kinesiskundervisningsprogram der tilbød studerende at opleve tre meget forskellige byer. 
juli 2018

skole #3 åbner i taipeiNår vi ser tilbage, var en af de bedste ting vi gjorde, at åbne i Taipei. Vores studerende er vilde med Taipei, og vi forstår hvorfor! Den dag i dag er vores Taipei skole stadig meget populær. 
december 2018

school #4 åbner i beihaiBeihai er en by som selv mange kinesere ikke kender. Denne perle ligger på sydkysten, og har nogle af de bedste strande i landet. 
maj 2019

ltl xi’an & CHENGDU åbnerTakket være mange glade studerende og et stærkt team besluttede vi at tage et skridt dybere ind i Kina, men hvor til? Xi’an og Chengdu var oplagte valg! 
January 2020

Gratis indhold til jerNoget vores marketingafdeling talte om i mange måneder var at give noget gratis til vores læsere. Vi gik i gang med at arbejde på at lave en masse gratis indhold til jer. 
marts 2020

ltl singapore åbner Vi har nydt at plante vores flag flere steder i Fastlandskina, men at tage et skridt videre ud i Asien var altid et mål for os, og Singapore virkede som det perfekte sted. 
oktober 2020

ltl flexi classes lanceresDen revolutionerende nye måde at studere sprog online – hvor studerende kan studere hvor det skal være, hvornår det skal være – og have komplet fleksibilitet til at aflyse, ombooke eller ændre undervisningstimer. 
januar 2021

Løven lex bliver fødtEt spændene projekt vores marketingafdeling begyndte på mod enden af 2020 var at bringe LTL til live med vores første maskot. Efter måneders debat var vi glade for at introducere Lex. 
juni 2021

Nye sprog lanceresSammen med Mandarin underviser vi også japansk, koreansk, vietnamesisk samt en række kinesiske dialekter inklusiv kantonesisk og taiwanesisk (hokkien). 
oktober 2022

første koreanskstuderende
Et år efter at have startet vores koreanske eventyr online kunne vi byde velkommen til vores første koreanskstuderende, Larissa fra Østrig. Hun havde fire super gode uger med LTL, og boede ved en koreansk værtsfamilie.
December 2022

første japanskstuderendeKort tid efter vores første koreanskstuderende landede vores første japanskstuderende i Tokyo. Benoit fra Frankrig studerede 1-til-1, og boede også ved en værtsfamilie. 
marts 2023

Ny skole åbner i saigonVietnamesisk har, til vores overraskelse, vist sig at være vores næstmest populære sprog på Flexi Classes. Vi fandt en skøn lokation i Saigon og slog dørene op. 

LTL IN NUMBERS

15
ÅR SIDEN LTL BLEV TIL

i centrum af Beijing tilbage i 2007

10
BYER HVOR VI UNDERVISER

inklusiv Beijing, Seoul, Tokyo, and Taipei

284
UNDERVISERE

som lige nu underviser ved LTL

9
SPROG DER UNDERVISES I

inklusiv mandarin, japansk og koreansk

22
SPROG DER TALES

af LTL undervisere og personale

10k
STUDERENDE

fra hele verden

105
NATIONALITETER

og de har alle elsket os

100k+
TIMER UNDERVIST

siden det hele startede

80%
BOR VED VÆRTSFAMILIE

det populære valg

98%
BESTÅR EKSAMEN

skabt til succes

80k
INSTAGRAM FØLGERE

på tværs af fire konti

75k
TIKTOK FØLGERE

på tværs af fire konti

30k
YOUTUBE ABONNENTER

på tværs af to konti

200+
ANMELDELSER PÅ GOOGLE

de fleste af dem med fem stjerner

125+
ANMELDELSER PÅ FACEBOOK

og flere andre steder

LTL I PRESSEN

THE TELEGRAPH

“Language is never really learnt in a classroom, but only on the battlefield of everyday life: that is the core philosophy of an inventive Chinese language school in Beijing called Live the Language.” Read More

DIE WELT (GERMAN)

“Wie man Chinesisch in nur einer Woche lernt. “Ein Sprachlehrer in Peking behauptet, jeder könne innerhalb weniger Tage Survival-Chinesisch lernen. Die Schüler müssen sich dafür in der Provinz durchschlagen. Unser Autor hat es ausprobiert.” Mehr lesen

THE BEIJINGER

“German native Andy Zhou arrived in Beijing eight years ago as a student eager to learn Chinese through any means possible, trying BLCU, private language schools and even online learning programs.” Read More

CHINA.ORG (GERMAN)

“Der Deutsch-Österreicher Andreas Laimböck ist Gründer und Geschäftsführer der Sprachschule LTL – “Live The Language”. Als er 1999 als Student zum ersten Mal nach China kam, war er sogleich von der chinesischen Sprache und Kultur begeistert. ” Mehr lesen

SCMP

“To learn the language, live the culture. Andreas Laimböck says expats must escape their bubble to achieve fluency in Putonghua, and his school in Beijing puts the emphasis on going.” Read More

THE PIE NEWS

“The PIE caught up with Laimböck to talk about how Mandarin teaching methods have changed since he first studied it, the increasing popularity of learning the language and why he sends students to a city in China with no foreigners to improve their language skills.” Read More

AKKREDITERINGER

IALC – International Association of Language Centres

IALC blev grundlagt I 1983 og er i dag verdens ældste og største organisation for internationale, private sprogskoler. Som fuldt akkrediteret medlem bliver LTL ofte inspiceret af organisationen og lever op til IALCs etiske retningslinjer

DET KINESISKE UNDERVISNINGSMINISTERIUM

som akkrediteret HSK testcenter i Kina

DET KINESISKE ERHVERVSMINISTERIUM

som akkrediteret “udbyder af kulturelle udvekslingsprogrammer”

DET KINESISKE MINISTERIUM FOR VIDENSKAB

som akkrediteret udbyder af “faglige ferierejser”

HÖGSKOLEVERKET / CSN

det svenske agentur for højere uddannelse

MSU

Michigan State University, USA

FHAM

University of Applied Management, Tyskland

MØD LTL HOLDET

BLIV EN DEL AF LTL

Vi har spændene karrieremuligheder, der hele tiden udvikler sig! Se vores seneste jobopslag nedenfor, og kontakt os hvis et af dem har din interesse.

Tøv endelig ikke med at kontakte os hvis du har spørgsmål!

Denne hjemmeside bruger cookies for at sikre, at du får den bedste oplevelse på vores hjemmeside.

Lær mere